Befogadó program

A CHARM-EU alapvető értékei között szerepel a társadalmi befogadás. Meggyőződésünk, hogy a sokszínűség páratlan erősség. A változatos környezetben való tanulás személyes fejlődést és kulturális gazdagodást eredményez.  

A CHARM-EU minden olyan pályázó jelentkezését fogadja, akik megfelelnek a mesterképzés követelményeinek, függetlenül a hátterüktől, saját megélt tapasztalataiktól és szükségleteiktől.

A felvételi eljárás során a pályázóknak lehetőségük van nyilatkozni, (ez teljesen az egyén joga és döntése) személyes helyzetükről, amennyiben bármely alul-reprezentált közösség tagjainak vallják magukat, mindezt annak érdekében is tehetik, hogy a pályázatuk értékelésénél felvételi pontokat szerezzenek.

Ez a nyilatkozat a pályázó számára teljes mértékben önkéntes. (ez teljesen az egyén joga és döntése). Ha a pályázó bejelöli a jelölőnégyzetet, a CHARM-EU társadalmi befogadás csapata (inclusivity team) kapcsolatba lép a pályázóval. Az Ön által megadott információkat a lehető legnagyobb bizalommal kezeljük.

A nyilatkozatot örömmel fogadjuk! Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a megfelelő támogatást tudjunk biztosítani a programra való sikeres felvétel esetén.

A társadalmi befogadás középponti szerepet tölt be, a szövetség szervezeti kultúrájában. A CHARM-EU elkötelezett abban, hogy olyan oktatási és tanulási környezet nyújtson, a megfelelő támogatási struktúrák biztosításával, mely támogatja a hallgatók hozzáférését és részvételét.